dimarts, 18 de desembre del 2012

XXV TORNEIG NADAL SABADELL

Torneig de Nadal 2012

El dia 15 de Desembre es va celebrar el Torneig de Nadal organitzat pel Consell esportiu de Sabadell, en el que van participar 2 equips Alevins del B.M.Polinya.

Tot va començar a les 9:00 del matí en el pavelló sud de Sabadell. Hi havien 3 grups i els equips del poble estaven separats per només poder enfrontar-se a la final.

El aleví B va perdre el seu primer partit i això el va condicionar, ja que i tot haver fet un bon torneig no es va poder classificar per les semifinals.

El aleví A, tot i començar mig adormits a les 9:30 hores el seu primer partit, no ven patir en cap moment el poder classificar-se per les semifinals.

La semifinal contra el Teresa Claramunt va ser clarament al nostre favor, ja que la primera part ja la vàrem guanyar per mes de 10 gols de diferencia. Les altres dues parts ven ser molt relaxades.

A la final contra el Cerdanyola les coses no les teníem molt clares per que eren molt alts i forts i vàrem perdre la primera part. Al inici de la segona part i amb les coses mes clares, teníem que moure la pilota ràpidament i així poder arribar a l’àrea contraria. Això va provocar que la seva defensa actues de forma no correcte i l’àrbitre expulses en dues ocasions 1 minut a un dels seus jugadors. Al final de la segona part també un dels nostres va tindre una exclusió de 1 minut , però tot i així aquesta part ve ser nostre.

Tot i que l’inici de la ultima part teníem un jugador menys ens vàrem posar molt aviat amb un 4-0 i això ja no ho va poder remuntar el equip contrari.

Es ha dir , el nostre equip Aleví va guanyar el torneig de Nadal del 2012 i per tot el que van fer es mereixen una gran felicitació de tots els aficionats a l’ handbol.

Gràcies per aquesta alegria i esperem que no sigui la última.