dijous, 13 de març del 2014

BM. BARBERA 34-CADETE MASC. 33

Partit molt ben jugat pero derrota per la minima.

El dissabte passat vam tenir que jugar a les 13:00h a la pista del BM. Barbera,equip que ja coneixiem i que a l’anada vam perdre per un sol gol.
La 1ª part va començar be per nosaltres on cada atac acabava en gol,pero tambe el Barbera va fer un bon joc i aixo feia que el partit anes igualat.va seguir asi la 1ª part i al descans perdiem per 2 gols.
La 2ª part va començar be tambe on tots 2 equips vam sortir a marcar i a jugar i feia que el partit fos vibrant,a falta de 15 minuts,un parcial de 6-0 en contra va fer que els locals agafesin una renda de 7 gols al marcador i semblava que el partit estigues resolt,pero una gran remontada amb un parcial de 0-7 va fer que ens possesim per devant al marcador a falta de 5 minuts,als minuts finals van apareixer els nervis per a tots 2 equips.
A falta de 3 minuts perdiem de 2 gols,i uns 2 grans atacs van empatar el marcador.Quant nomes faltaven 40 segons,un gol del barbera els possava per devant i els donava aire de cara a guanyar,a falta de 20 segons vam fallar un atac clau,pero el barbera tambe va fallar i encara ens van donar l’opcio d’empatar.faltaven 6 segons i un tir al pal i una recuperacio de pilota pels locals va fer perdre un partit molt emocionant i molt ben jugat pels 2 equips.amb aquest resultat es va tornar a repetir l’ho mateix que l’anada i una altre vegada vam perdre d’un gol.

La setmana que ve juguem al pavello pas,en el que sera el primer partit que jugarem a la pista instalada al pavello ,esperem jugar igual de be i aconseguir una victoria important.