dilluns, 18 de novembre del 2013

INFANTIL MASC.-H. PARDINYES

4ª jornada del nostra infantil masculí , Polinyà 28 - Pardinyes 26.

Dissabte dia 16 a les 12:30 es va jugar el partit del nostres infantils. Tenim que comentar que el partit es va tindre que suspendre durant 15 minuts per goteres el pavelló.

El partit d’aquest cap de semana va ser un dels que fan esport i pinya. Un altre vegada la deferencia de força i alçada ens va fer tindre que buscar forats continuament per poder llançar a portería. La nostre continuitat a l’atac i força a la defensa va ser increíble i per aixó la victoria va ser nostre. Tots els jugadors que van participar van fer un partit genial.

S’ha de dir que els porters dels dos equips van fer un partit increíble.

La felicitat desbordada pels nostres jugadors al finalitzar el partit, va ser la mostra del patiment que van tenir durant tots el 50 minuts.

Bé , felicitats a tots els jugadors per l’esforç fet i també al nostre entrenador, Axel, que va tenir el partit controlat en tots moments.

S´ha de seguir així per poder demostrar tot el que sabeu fer en aquest mon de l´handbol.