divendres, 27 de setembre del 2013

21-22 de septiembre XXIV MEMORIAL RAMON ALARTE

XXIV MEMORIAL  RAMON ALARTE  BM. POLINYÀ

Aquest passat cap de setmana 21 i 22 de setembre ha estat celebrat el 24é torneig Ramon Alarte a Polinyà. En el torneig han participat 4 equips, el primer partit va estar entre el primer equip de BM. Polinyà contra el CH Terrassa “B” el resultat del qual va ser 26-24 a favor dels locals, on l’equip visitant va jugar un paper molt bo i va estar un partit molt disputat, la segona semifinal la van disputar el AEH Les Franqueses i el BM La Roca “B”, on el resultat va estar del costat de Les Franqueses d’un sol gol desprès de disputar una pròrroga de 5 minuts, va estar un partit molt bonic on es van veure dos grans equips.

A la segona jornada del torneig, primer es va jugar el partit de 3r i 4rt lloc on el BM La Roca va estar molt superior al CH Terrassa “B” i s’en va emportar el partit i el 3r lloc. La final disputada per l’equip local BM. Polinyà i l’AEH Les Franqueses va estar un partir de lo més interessant on es va decidir en els últims 5 minuts del partit del cantó dels visitants tot i que l’equip local va estar per davant del marcador part de la segona meitat del partir per un resultat final de 21-24. Aquest any el ja tradicional torneig de Polinyà ha estat per l’AEH Les Franqueses merescudament.

EL Club va aprofitar l’acte i el dia de la final per retrobar-se amb tota la seva família de l’handbol polinyanenc i fer la presentació de tots els equips que han iniciat la temporada, que queden configurats de la següent manera, sènior masculí, juvenil masculí, cadet masculí i femení, infantil masculí , benjamí masculí i femení i un prebenjamí sent així al voltant de 90 jugadors/es que inicien la temporada. Encara que el club no tanca obrir nous grups per acabar de completar la seva família.

El dia 5 d’Octubre es farà una trobada amb nens i nenes de totes les escoles del municipi de Polinyà per tal de fer captació de nous jugadors i noves jugadores fruit de tenir i col·laborar amb dos escoles del municipi tenint monitors fent entrenaments d’handbol a l’hora de Educació Física, cosa que portem fent 4 anys seguits i que cada any repetim alegrement.

Gràcies a tots els col·laboradors/es que treballen per aquest club i per aquest esport dia a dia i el fan més gran i més bonic.